sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Ei pikavippejä yöllä!

Pikalainaa ei saa öiseen aikaan

Vuoden hyvä uutinen pikavippialalla on saatu: vippien myöntäminen tehtiin kielletyksi yöaikaan. Käytännössä tämä tarkoittaa aikaa ilta 11 aamuun klo 7. Siis silloin kun tavalliset ihmiset nukkuvat. Pienen narinan jälkeen lähes kaikki pikaluotto firmat alistuivat kohtaloonsa. Lainaa voi silti anoa yöllä ja laina voidaan myöskin myöntää. Säädös kun kieltää vain rahan siirtämisen yöllä. Yöllä haettu laina on käytettävissä yleensä heti aamulla seitsemältä. Näin siis lupaavat monet pikavippi yritykset.

- hämärät lainat ovat historiaa :)

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Pikavippi firmat haluavat myös olla pankkeja

Pikalaina yritykset tahtovat myös olla pankkeja

Vippien jakaminen ei enää riitä pikalainayrityksille. Muutama alan yritys on tehnyt hakemuksen toimiluvasta harjoittaa pankkitoimintaa. Yksi näistä on Risicum. Mahdollisesti tulee vielä muitakin yrittäjiä. Onkohan se kosto siitä, että tavanomaiset luottolaitokset ovat havittelemassa siivua pikavippi sektorilta?

Lue lisää: Pikalainaajat haluavat pankeiksi

Veisitkö sinä rahat pikalaina firman pankkiin? Jätä Kommentti (tekisin siitä päivän kysymyksen jos osaisin)

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Uusi vippi paikka.

Uusin pikavippi yritys.

Uusi tai uudeksi itseään väittävä pikavippifirma on nimeltään "rehtivippi". Ihan hauska kun ilmestyy uusia lainaajia lainaalalle. Tulee kilpailua (jos tulee) ja luultavasti kulut alenevat.

Tekstiviestin hinta on melko kallis 2 euroa per viesti. Herää epäily... Kommentoikaa oletteko saaneet vippiä!

Kommentti 2/2014, kyseinen firma on jo vanha, enkä ole ihan varma onko enää edes toiminnassa. Kommentoikaa jos tiedätte.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Vertailemalla säästät pitkän pennin!

Vertailemalla säästät piiitkän sentin!

Ei ole ihan sama mistä paikasta vipin ottaa. Eri vippifirmojen välillä voi olla huikeitakin eroja. On korkoa, kuluja ja sitten niitä piilokuluja. Piilokuluja ovat esimerkiksi puhelinkulut. Tärkeintä on verrata kokonaishintaa. Pieni vertailu on hyvä tehdä joka kerta kun hakee lainaa. Yhden kulut ovat voineet kohota kun toisen ovat laskeneet. Liikaa aikaa ei kannata vertailuun käyttää. Kyse on yleensä vain muutamista euroista per pikavippi.

Asiasanat: pikalaina, vippi, pikaluotot, vippipaikat