lauantai 23. lokakuuta 2010

Ihan uusi konsepti, Everyday luotto

"Kuin luottokortti matkapuhelimessa"


OPR-Vakuus löi muut ällikältä ja toi yleisölle uuden pikavippi idean. Sille annettiin nimeksi Everyday. OPR:n aiempia lainatuotteita ovat olleet pikavippi.fi (pikalaina)ja ostosraha . Jo muutenkin vahvaan markkinaosuuteen voi tulla tuhti siivu lisää.^

Miten everyday toimii?

Ensiksi teet sopimuksen kanssa. Se ei maksa mitään. Sitten sinulla on 300 euron luottolimiitti käytettävissä. Rahaa voit nostaa haluamasi kokoisina määrinä. Nostojen kokonaissumma ei saa mennä yli 300 euron.
Kulut ovat pikavippialalla suhteellisen pienet: joka nostosta veloitetaan 10% nostoprovisio ja jokaisesta maksuerästä 5e laskutuspalkkio. Eli 200 euron luoton kokonaismenot ovat 20 + 5 euroa. Everyday luottoa anota aina uudelleen. Se lienee suuri helpotus usealle pikavippaajalle, kun ei aina tarvitse jännittää meneekö lainahakemus tällä kertaa.

Miten laina maksetaan takaisin?
Heti kun maksat luottoa takaisin nousee luottolimiittisi saman verran. Kun kaikki luotot on maksettu takaisin on luottolimiitti taas maksimissa 300 euroa. Huomaa myös, että jokaisen nostoerän voit maksaa 1-3 erässä. Halvinta on maksaa koko luotto pois kerralla.

Enemmän aiheesta: everyday

Everyday tietoja:
- Miniminosto 20 e
- Ei tarvitse hakea luottoa joka kerta erikseen
- Ikäraja 18 vuotta
- Nostoprovisio 10% nostosummasta
- Toimii myös kun olet ulkomailla
- Voit nostaa aina tasan määrän rahaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti